REKLAM ALANI

YENİ KİTAP

Derneğimizin Başkan Yardımcısı Avukat Hasan İLTER'in kitabı yayınlandı.12 Eylül öncesi olayların bir kısmını ve12 Eylül sonrası cezaevlerinde yaşanan hikayelerin anlatıldığı kitap bir devre ışık tutacak nitelikte gerçek hikayelerden oluşmaktadır.

İsteme Adresi:
Süleyman Sırrı Cad. No:19/5 Kat 2 Sıhhiye / Ankara

İnternet Satış:http://www.kitabevinden.com/

e-mail:hasanilter@hotmail.com

GSM:0532 736 61 83

Videolar İçin Tıklayınız

MHP Balıkesir milletvekili Ahmet Duran BULUT, Kenan Evren Kışlası'nın isminin değiştirilmesi konusu ile ilgili olarak Milli Savunma Bakanı'na yazılı önerge verdi.
Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Hasan İLTER 12 Eylül tarihinin "Demokrasi Bayramı" ilan edilmesi için girişim başlattı.
Erdinç'in serbest kalmasında, Darbeleri Araştırma Komisyonu üyesi AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın infazı yananlarla ilgili bir kanun teklifi çalışması yanı sıra 12 Eylül darbesi öncesindeki hadiselerin gençleri birbirine kışkırtması sonucu oluştuğu iddialarının göz önüne alınması etkili oldu.
Ülkücü şair, yazar ve gönül adamı Dilaver Cebeci, Üsküdar Çengelköy'deki mezarı başında dualarla anıldı. MHP Üsküdar İlçe Başkanlığının himayesinde düzenlenen anma toplantısına ailesi, Yusufiye Derneği yöneticileri, arkadaşları ve sevenleri katıldı.
Evet biz ülkücüyü sadece çile çekerken sevdik, düşkünken ya da öldüğünde… Biz Birbirimizi Hiç Sevmedik ki…
Başından beri en büyük soru işaretiydi. 12 Eylül yargılaması Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya ile sınırlı mı kalacak, büyüyecek mi?.. Mahkeme kararıyla o dönem yapılan işkenceleri araştıran savcılık kararını verdi; "Dava büyüyor"..
12 Eylül’de Ankara’da yapılan işkenceleri soruşturan savcılığın 1 numaralı şüpheli olarak ifadeye çağırmaya hazırlandığı eski Mamak Askeri Cezaevi Komutanı Albay Raci Tetik’in eşi Aliye Tetik STAR’a konuştu. Mamak’ta yapılan işkencelerin “askeri disiplin içinde sabah sporu gibi birşey” olduğunu savundu.
Gönyeli'deki Kenan Evren Caddesi'nin ismi değişti.
... 15 ...

12 Eylül Darbesi