REKLAM ALANI

YENİ KİTAP

Derneğimizin Başkan Yardımcısı Avukat Hasan İLTER'in kitabı yayınlandı.12 Eylül öncesi olayların bir kısmını ve12 Eylül sonrası cezaevlerinde yaşanan hikayelerin anlatıldığı kitap bir devre ışık tutacak nitelikte gerçek hikayelerden oluşmaktadır.

İsteme Adresi:
Süleyman Sırrı Cad. No:19/5 Kat 2 Sıhhiye / Ankara

İnternet Satış:http://www.kitabevinden.com/

e-mail:hasanilter@hotmail.com

GSM:0532 736 61 83

Videolar İçin Tıklayınız

Ülkücü hareket içinde 'Doğu'nun Başbuğu' olarak anılan Yılma Durak, 12 Eylül'de yaşadığı işkence ve zulümleri anlattı.
Abdulkadir Yanık, 12 Eylül mağdurlarından biri. Darbeden 1 ay sonra ortaokul öğrencisiyken gözaltına alınmış Yanık. İşkencenin vardığı noktayı ise şöyle ifade ediyor:"Annemi bırakmları için ne isterlerse yapacağımı söyledim. 1 gün boyunca işkence yaptıktan sonra bıraktılar. Kadıncağız çıktıktan sonra kör oldu.
Yusufiyeli arkadaşlarımızdan ve aynı zamanda derneğimizin kurucu üyesi ve Başkan Yardımcısı olan Av. Hasan İLTER'in kaleme almış olduğu Yusufiye Zindanlarında Yaşanmış Hikayeler Zulümden de Öte isimli kitabı çok yakında piyasaya çıkacaktır.Ülküdaşımıza ülkücü hafızamızın dağarcığına katkılarda bulunmasından dolayı teşekkürlerimizi sunar, bütün ülküdaşlarımızdan da 12 Eylül darbesi hatıralarını unutmamak ve unutturmamak adına bu tür çalışmalarda bulunmalarını istirham ederiz.
"12 Eylül Darbesi" sebebiyle aldıkları cezaların infazları yanan ve cezaevlerinde halen yatmakta olan ülküdaşlarımız
Rabbimize şükürler olsun
Yusufiye Dernegimizin üyesi olup "12 Eylül ve Ülkücü Hareket" konulu yayin calismalarini yürütmekle görevlendirilen HOSGÖRÜ YAYINLARI sahibi Ibrahim Akkus kardesimizin gayretleri ile 12 Eylül ün -unutulmaya yüz tutmus ve her gecen gün sahitleri azalan- bir yüzü daha aydinlaniyor.
Türk Büyüğü Pek Muhterem Oktay Vural Beyefendi ile ekranda tartışmıştık... Daha doğrusu, MHP yönetiminin başımın tacı ülkücü camianın taleplerine cevap vermekte yetersiz kaldığı yönündeki yaklaşımımız kendilerini fevkalade müteessir eyleyince, “Sen ülkücülüğün yanından bile geçemezsin” demek sureti ile öfkesini belli etmişlerdi. Evet... Ben bu işlerden pek anlamam... Da... Anlayanı pekala bulabilirim!.. Alın size gerçek ülkücülerin sitesi “yusufiye.net”ten dört dörtlük bir yazı... Alsın bütün ülkücü kardeşlerimiz, evlerinin, iş yerlerinin neresi müsait ise oraya yapıştırsın. Aynen, yorumsuz:
... 10 ...

12 Eylül Darbesi